بیماری پوستی پروانه ای چیست Secrets
بیماری پوستی پروانه ای چیست Secrets
Blog Article
اثر پروانهای را به راحتی میتوان در این مثالها مشاهده کرد. اتفاقاتی که در روزگار فعلی ما رخ داده است و اکثر آنها به دلیل اشتباهات و تصمیمهای کوچک بوده است. شاید اگر با دقت بیشتری تصمیم میگرفتیم و عمل میکردیم، میتوانستیم از بروز بسیاری از این حوادث جلوگیری کنیم و جانهای فراوانی را از مرگ نجات دهیم.
نمی توان از بیماری پروانه ای جلوگیری کرد اما می توانید برای جلوگیری از تاول و عفونت، اقدام های لازم و محتاطانه ای که در بخش سلامت نمناک کامل شرح داده ایم را انجام دهید.
با به وجود آمدن تاولها در دهان غذا خوردن مشکل میشود و در نتیجه کم خونی و سوء تغذیه را در فرد به وجود میآورد.
سندرم کیندلر: نوع نادری از بیماری پروانهای است و باعث درگیری تمامی لایه های پوستی و شکنندگی بسیارشدید پوست میشود.
بیماری پروانهای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایههای پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و میتواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.
بیوپسی یا نمونه برداری پوست برای نقشه برداری ایمونوفلورسنت
اکثر گونههای بیماری پروانه ای به صورت ارثی منتقل میشوند و معمولا در دوران نوزادی یا اوایل کودکی بروز پیدا میکنند، اما در برخی افراد علائم ممکن است تا دوران بلوغ یا بزرگسالی ظاهر نشود.
در موارد شدید، تاولها ممکن است در داخل بدن مانند پوشش داخلی دهان یا معده ایجاد شوند.
در اینجا ما پیشنهادهایی را برای کاهش دل درد های کودک دلبندتان داریم:
با این حال، بسیاری از افراد مبتلا ترجیح میدهند از هیچ پانسمانی استفاده نکنند. باید مراقب بود تاول پوستی به دلیل فشار لبههای پانسمان ایجاد نشود.
همچنین انتخاب محل تحصیل نیز در سرنوشت ما تاثیر میگذارد. یک انتخاب میتواند شغل آینده، شریک زندگی، دوستان و حتی رفتار و اعمال ما را تغییر دهد. اگر به انتخابهای کوچک خود در این زمینه دقت کنید، به راحتی میتوانید روند این تئوری را مشاهده کنید.
سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو
برطرف کردن تنگی مری: تاول و زخم در go right here مری، منجر به تنگ شدن مری و در نتیجه اختلال در بلع میشود، بنابراین انجام عمل جراحی جهت گشاد کردن مری این مشکل را برطرف کرده و انتقال مواد غذایی را از دهان به معده تسهیل میکند، اما ممکن است این روش عوارضی مانند پارگی مری را به دنبال داشته باشد.
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.